Perruqueria: Tall de cabell

Home » Perruqueria: Tall de cabell

Tall cabell dones/nenes

Les últimes tendències en tall de cabell per dona es caracteritzen per la seva versatilitat, moviment i volum. Les tallades a capes, com el bob, el shag o el mullet, són les més populars, ja que aporten un aire despreocupat i natural. Gràcies a la tendència “balletcore” el monyo “ballarina” torna a ser un dels més demandats;

Recollits

Els recollits amb accessoris també estan en tendència: corones, diademes estil bolena, flors, perles… Es poden portar amb tota mena de trenes, cues, semi recollits, etc.

Bob

El bob és un tall de cabell clàssic que mai passa de moda. En 2024, el bob es porta versió més curta, a l’altura de la mandíbula, o en la seva versió més llarga, a l’altura de les espatlles. Les capes aporten moviment i volum al tall, creant un look modern i xic.

Shag

El shag és un tall de cabell a capes amb un aire despreocupat i bohemi. Les capes són irregulars i de diferents longituds, creant així un efecte de moviment i volum. El shag és un tall perfecte per cabells fins , ja que ajuda a crear la il·lusió de major densitat.

Mullet

El mullet és un tall de cabell amb la part superior del cap curta i la part inferior més llarga. En 2024, el mullet es porta en la seva versió més moderna, amb capes i serrell. El mullet és un tall atrevit i original que no passa desapercebut.

Altres talls en tendència

El long bob, una tallada de cabells amb capes que és elegant i versàtil.

Tall de cabell amb punta triangular o bé amb forma d’ala, un tall que en marca el rostre i crea un efecte de volum.

El pixie, un tall de cabell curt i despreocupat.

En definitiva, les últimes tendència en talls de cabell per dona ofereixen una amplia varietat d’ opcions per tots els gustos. L’objectiu és trobar un tall que afavoreix el rostre i que sigui fàcil de pentinar i mantenir.

Zona barber: Tall de cabell homes i nens

Et donem idees de tall en funció del tipus de cabell; és a dir, hi ha opcions de tall que seran tendència aquest 2024 tant per homes amb cabell llis com per homes amb cabell arrissat o ondulat.

Curtain

Estil de cabell simètric, relaxat, llarg que flueix cap a qualsevol costat de la cara, és una combinació entre elegant i desordenat.

Fade cut

El tall fade cut es va fer popular a l’exèrcit americà als anys 50 i a la cultura de la música hip hop als anys 80. El van fer popular alguns actors de hollywood com brad pitt, david beckham o johnny depp.

Tall buzz

Va sorgir després de la pandèmia, va ser la tornada a la vida social; És un tall de cabell molt versàtil, és un tall d’estil militar elegant fàcil de mantenir.

Wolf cut

És una superfusió del famós mullet i el shag ens recorda els anys 70 i 80 amb l’estètica rock i punck. Tall amb moltes capes que cobreix orelles i en marca la cara per donar-li volum a la part superior

Amb un serrell abundant al davant de costat. La part inferior i posterior es va afinant capa per capa.

French croop

És un curt a la part del darrere y lleugerament més llarg en la zona superior junt amb un serrell al davant .

Tendències barba 2024

Barba stubble

O barba de tres dies. Podríem dir que és una lleugera ombra de barba. Un clàssic, buscant un look viril que mai passa de moda.

Barba Van Dike

Aquesta barba porta el nom del pintor flamenc anthony van dyck i consisteix en una combinació de bigoti i perilla.

Barba Chevron

És un estil de bigoti ampli i espès que cobreix el llavi superior, torna a estar de moda.

Barba Bandholz

És un estil que es caracteritza per una barba i un bigoti molt poblats que es deixa créixer en la seva màxima longitud natural.

Barba hipster

Estil de barba complet i lleugerament més llarga, a vegades acompanyada d’un bigoti arreglat. S’ha tornat sinònim de la cultura urbana i contemporània de la moda independent. S’acompanya d’un tall modern i cuidat com un undercut o un man bun, així agreguem un toc contemporani al look tradicional de barba completa.

Barba Ducktail

Més llarga i punxeguda cap a la barbeta i es talla de manera que la part inferior s’assembli a la forma de cua d’un ànec. La part superior es manté més curta i cuidada.

Barba Garibaldi

Barba plena i arrodonida, ample i voluminosa amb una barbeta lleugerament arrodonida i quadrada. El bigoti també és complet però s’integra de manera més discreta amb la resta de la barba sense arribar a ser el focus principal.

Barba circular

Combina un bigoti amb una perilla al voltant de la boca creant una forma circular.

Barba esborrada o fade

Hi ha un degradat natural des de la part inferior de la patilla fins a la barba o a la inversa.

CONEIX LA NOSTRA BOTIGA ONLINE

Estètica

Visita

Perruqueria

Visita

Manicura i pedicura

Visita

Seguiu-nos a Facebook i a Instagram!

Xat
1
Vols ajuda o demanar hora?
Scan the code
Vols Xatejar?
Hola, Vols ajuda o demanar hora?