Estètica

Home » Estètica

Higiene facial

Es un tractament orientat a eliminar cel.lules mortes, toxines deixar-la lliure de imperfeccions.

Tenim una gran varietat de tractaments d’higiene facial segons necessitat del client/a.

 • Higiene facial amb peeling ultrasonic/ àcid glicolic
 • Higiene facial amb punta de diamant
 • Higiene facial amb oxigen pell neta, purificada i equilibrada. Per a clientes que ens venen amb la pell desequilibrada i asfixiada.
 • Higiene facial amb mesoteràpia virtual un cop tenim la pell neta aprofitem per aplicar un vial (col·lagen, vitamina C, àcid hialurònic…) amb mesoteràpia virtual. Així aconseguim tractar la pell a una gran profunditat. Aconseguint uns resultats espectaculars
 • Higiene facial masculina: les necessitats dels homes no son igual a les de les dones i la pell tampoc és la mateixa.. Higiene estudiada per a cobrir les necessitats de la pell de l’home amb un extra d´hidratació i controlant les pells amb excès de greix.

Aparells

Symmed

L´objectiu de symmed es l´estimulació cel.lular a totes les capes de la pell. Així s´activen els processos fisiològics responsables de la regeneració tissular. És una tecnolgia basada en radiofreqüència modulada, activa necanismes de renovació de la pell combatent es principals signes de l´envelliment cutani.

Viora

És un dispositiu segur, eficaç i no invasiu que combina l’ús de l’energia de radiofreqüència i buit. Tensa la pell i redefineix el contorn facial millora així significativament la laxitud, flacciditat i textura de la pell. Disminueix les línies d´expressió per láugment de producció de col.lagen. Millora les cicatrius i marques que es produeixen per l’acné.

Plasma pen i plasma pen cold

És un innovador tractament estètic que ha revolucionat la manera com rejovenim la nostra pell. Dispositiu d’alta tecnologia utilitza plasma ionitzat per combatre eficaçment les arrugues, línies d´expressió i flacciditat, oferint resultats sorprenents immediats.

Derma pen

Es una eina que consta de 11 microagulles que efectuen micropuncions sobre la pell produint´ l´estimulació dels fibroblast, encarregats de la producció de col.lagen i elastina, que serveix per reafirmar i rejovenir la pell.

Hialuron pen

Dispositiu de tractament cosmètic sense agulla que permet donar volum a la cara i reduir les arrugues sense infiltració d’agulles a la pell. El producte penetra a la pell per una pressió que es propaga cap a l´epidermis i la dermis. Ideal per hidratar llavis i donar volum a aquests

LPL (Intense Pulsed Light)

El fotorejoveniment és un tractament facial que consisteix en l’aplicació de llum polsada intensa, estimulant així la regeneració de la pell i la formació de col·lagen. És un tractament molt versàtil, que aconsegueix una millora notable a la nostra pell, eliminant la danyada.

Tractament maria d’Uol

Tractaments sense aparatologia, holístic, amb tot l’afecte i vigorositat que et poden donar les mans expertes, cada un dels components del tractament estan estudiats per arribar a una finalitat.

Tractament 100% àcid hialuronic

Tractament a base d’oli de mandarina i àcid hialurònic. Indicat per a:

 • Pells deshidratades
 • Pells arrugades

Lifting facial i fermesa amb col·lagen

Tractament a base de col·lagen. Indicat per a:

 • Pells flàccides
 • Pells que desitgem tonificar i prevenir la flaccidesa pròpia de l’edat o pròpia del tipus de pell.

Tractament wellaging

El tractament facial inteligent wellaging es un complet tractament que treballa selectivameent tot el que la teva pell necessita.

 • Fermesa
 • Pell preciosa i uniforme
 • Lluminositat
 • Intensament hidratada
 • Nutrida

Tractament oxigenesis exclusiu a calella

Aporta l´oxigen necessari a les nostres cèl.lules perquè recuperin les seves funcions, generin proteïnes i es reforci el sistma immunitari, treballant de de l´interior.

Tractament completament natural que regenera i estimula les cèl.lules danyades, suavitza arrugues i línies d´expressió, accelera la renovació cèl.lular, difumina taques i cicatrius i ajuda a controlar l`acné i la secreció seborreica en les pells greixoses.

Tractament taques i lesions benignes

Eliminem tota clase de lesions benignes com berrugues, nevus, fibromas, telangiectasies, couperos, cicatrius, marques acné, taques amb plasmapen i ipl

Tractament equilibrant pell greix i acne

Adeu a les lluentors, porus dilatats i imperfeccions de la pell. Indicat per a pells mixtes i greixoses Pells amb excès de greix i/o porus dilatat

Tractament amb vitamines

Donen llum a la pell. Les vitamines ajuden a nodrir, rejovenir i també hidraten la pell. Segons el tipus de vitamines poden ser uns grans antioxidants

Tenim diferents tècniques per fer penetrar les vitamines segons l’època o necessitats del client/a. Després d´un peeling químic o punta de diamant o derma pen o a través d’ultrasons.

Maria d´uol ens presenta una versió més natural amb el tractament energètic que ens dona un plus de lluminositat a la pell.

Tractament per a pells sensibles/ rosacea / couperos

Disposem de diferentes diferents protocols segons sensibilitat i personalitat del client/a

 • Maria d´uol
 • IPL
 • Plasmapen

Tractament específic coll i escot

Viora elimina doble mentó i papada i reafirma, Symmed reafirma i afina el mentó i defineix el contorn de la cara. Plasmapen elimina taques i reafirma i allisa arrugues del coll

Fem un estudi per saber quin és el millor tractament pel client/a

Tractament especific ulls

En molt poques session pots recuperar una mirada més jove i més expressiva.

Elevació de parpella amb plasmapen (l´alternativa a una blefaroplastia)

 • FLACCIDESA: Podem eliminar la flaccidesa les arrugues d’expressió i millorar en un gran molt elevat les arrugues ja marcades amb plasmapen i symmed (valorar segons la professional quin sistema)
 • BOSSES: Millora de les bosses amb plamapen
 • ULLERES: Eliminació de ulleres i ulleres fosques gràcies al sistema oxigenesis

Tractament específic nosogènia i marionieta

Alternativa a eliminar aquestes arrugues que donen aparença de cansament i flaccidesa amb plasma pen i hialuron pen.

Tractament específic llavis

 • DONAR Volum amb hialuron pen
 • HIDRATACIÓ Combinem dues tècniques derma pen amb oxigen, resultat uns llavis hidratats sense cel.lules mortes esborrem les arrugues que es comencen a formar.
 • CODI DE BARRES segons diagnòstic utilitzarem dos sistemes plasma pen o hialuron pen tenim altres tractaments tot dependrà de les arrugues i qualitat de la pell del client/a.

Diagnòstic corporal

Imprescindible fer un diagnostic corporal per a una avaluació que es dura a terme per una de les nostres professionals per determinar el grau i l´aparença estètica del client/a així podem identificar qualsevol problema que pugui afectar la salut la futura execució del tractament.

Un bon diagnòstic es clau per l’èxit del tractament

Disposem d’aparatologia d’alta gamma podem treballar en un mateix tractament diferents aparells per arribar al teus objectiu. Només necessitem una cosa i es que escoltis les nostres recomenacions i deixis que t´ajudem.

Els nostres aparells

Symmed

La radiofreqüència corporal estimula l´aparició del col.lagen a la pell, ajuda a la circulació i elimina tots les toxines que provoquen que el nostre cos es vegi flàcid, arrugat i amb cel.lulitis.

Redueix adipocitat- anticel.lulitic-remodela i reafirma el cos.

Viora

Es la combinació de radiofreqüència i buit. Tracta la cel.lulitis i redueix el volum en cuixes, glutis i abdomen. També es pot utilitzar en àrees més petites i sensibles com la part intera de les cuixes i braçps.

Tracta la pell laxa i flàccida i redueix l`aparença de les estries.

Resultats provats. La seguretat i eficàcia del tractament viora va quedar demostada en etudis clínics realitzats en diversos centres i en els més de 5 milions de tractaments independents realitzats a tt el món, avalatnper reconeguts professionals de la medicina estètica.

Presoterapia

Treballem amb uns pantalons que cobreixen el tronc inerior per activar la circulació, mobilitzar la limfa i drenar líquids i toxiens de forma natural.

La distribució uniforme de les seves 24 cambres en format escates de peix garanteixen que la pressió exercid es reparteixi omogeniament per tota la zona de tractament, evitant zones de pèrdua de pressió i asseguant la màxima eficàcia en cada tractament.

Ondas electromagnètiques

Utilitza tecnologia hifem noninvasiva per alliberar energia de vibració magnètica d´alta freqüència a través de dos manípuls de tractament per penetrar els musculs a una produnditat de 8 cm i induir l´expansió i contracció contínua des músculs per aconseguir un entrenament extrem d´alta freqüència, per aprofundir el creixement de les miofibril.les (engrandiment muscular) i produir noves cadenes de col.lagen i fibres musculars, entrenant i augmentant així la densitat i el volum muscular. Així obtenim eliminar greix localitzat, reudir la flacciditat, augmenta la massa muscular, enforteix braços , marca els abdominals, eleva glutis i tonifica el cos

Maderoterapia

És una teràpia natural que consisteix a estimular el cos mitjançant una tècnica de massatge amb utensilis de fusta. Mitjançant moviments i pressió en punts del cos es busca una reacció per una banda millora l´entumiment muscular i el drenatge limfàtic.

Massatges manuals

És una eina indispensable junts a la nostra aparatologia combinem massatges per augmentar la circulació i accelerar el proces de reducció de greix i la cel.lulitis.

Oxigenesis

La combinació am l´oxigen augmenta la regeneració cel.lular, reforça els tixits, millora la circulació sanguinia i, en el cas de la cel.lulitis, estimula la combustió de greixos.

Plasma pen

Plasmapen és un dispositiu que elimina excès de pell, sense entrar a quiròfan. A través del procès d´ionització, es genera un arc voltaic plasma entre la punta del plasmapen i la pell, que produeix una cremada controlada a la zona a tractar, creant un efecte de carbonització

Les estries son marques comunes a la pell que poden sorgir a causa de l´estirament o canvi sobtat de pes. Si et preocupen i busques una solució efectiva per reduir la seva aparença, ets al lloc indicat. El plasma pen és una tècnica innovadora que ha demostrat ser eficaç en la millora de les estries, oferint resultats visibles i satisfactoris també extensible a cicatrius.

Tractament Viora corporal
Tractament reductor i anticel·lulític
Tractament reductor i anticel·lulític
Eliminació de tatuatges
Micropigmentació facial
Micropigmentació facial

Tractament reductor i anticel·lulític

Diferents tècniques combinades segons diagnostic

Eliminación de tatoos

Pioners en la eliminació de tatoos amb la tecnologia ink hunter master

El làser es focalitza als punts de la pell on hi hagi tinta i deprés d´haver triat una potència i filtres adequats es projecta a la pell. Els pigments absoreixen l’energia i esclaten trencant la càpsula on hi ha la tinta. Les restes de pigments que hagin tornat a quedar lliures al cos seran eliminades pel sistema limfàtic.

Passat un temps prudencial (mínim 2 mesos) repetirem l´operació. Fan falta 1 o 2 sessions per deixar la pell preparada per tornar a tatuar a sobre (cover up) i pera una eliminació completa a partir de 3). El número de sessions variarà segons cada cas.

Micropigmentació facial

La micropigmntació és una tècnica que serveix per embellir a llarg temps, equilibrar i corregir els trets de la cara, celles, ulls i llavis. S´anomena maquillatge de llarga durada.

Depilació làser amb diode

El principal benefici de la depilació amb làser diode és que aconsegueix eliminar fins el 90% del pel implica que el client no s´ha de depilar cada pcs diesm i és un tractament molt més ràpid, eficaç i còmode.

Massatges i spa

Els nostres massatges tenen diferents temps ens adaptem a la necessitat del client/a .

Massatge relaxants

Vols sentir que el temps vola… Vols notar la suavesa de les mans sobre la teva pell mentres la teva ment viatje… Vols que sentir el present…

Massatge descontracturant

Les nostres maniobres profundes e intenses van dirigides a zones ocalitzades de dolor que busquen eliinar les contractures i punts gallet, ajudem a recuperar la funció normal del muscul.

Massatge kovido

Massatge relaxant amb manipulacions i tècniques que venen de la medicina tradicional japonesa que es desplegen sobre el rostre, millorant la condició de la pell ( la llisa, reafirma, drena, activa la circulacio de la sang i la membrana de les cel.lules)

Píling corporal

Massatge relaxant acompanyat de l´aplicació de productes granulosos sobre la pell que tenen la funció de de cèl.lules mortes.

Higiene d´esquena

Eliminació de cel.lules mortes i punts negres acompanyem el tractament amb un massatge relaxant d´esquena.

Tractament de la mirada
Lifting de pestanyes

Tractament de la mirada

Diagnostic

Diagnostic gratuït per treure el màxim partit de la teva mirada. Donant consells tant a nivell d`estita antiaging com d´estètica decorativa

La mirada es la zona de la cara que més ens identifica i que més hem de cuidar i amb les noves tècniques podem transformar-la (oxigenesis, plasmapen, symmed…)

Dissenyem la teva mirada amb un estudi minuciós de les teves celles per donar-li la millor forma en cas de perdua de pel podem parlar de diferentes tècniques

Lifting de pestanyes 

Elevació de pestanyes d´aspecte molt natural. Millora les pestanyes naturals creant una il.lusió de longitud i volum.

Estalvia molt de temps i aconsegueix uns resultats espectaculars. Resultatsimmediats amb una duració d´aprox 6 setmanes.

CONEIX LA NOSTRA BOTIGA ONLINE

Estètica

Visita

Perruqueria

Visita

Manicura i pedicura

Visita

Seguiu-nos a Facebook i a Instagram!

Xat
1
Vols ajuda o demanar hora?
Scan the code
Vols Xatejar?
Hola, Vols ajuda o demanar hora?