Línia oncològica

Home » Línia oncològica

Primer centre a Calella especialitzat en línia oncològica. Ens unim a aquells centres que no volen deixar de sumar a la lluita contra aquesta malaltia i que volen ajudar a prevenir, alleujar i reparar els efectes secundaris dels tractaments oncològics sobre la pell ungles i cabell.

Volem escoltar-te, assessorar-te i sobretot ajudar-te en tots els dubtes que et puguis tenir sobre els efectes secundaris que poden afectar a la teva pell tals com: pell seca, picors, radiodermitis, pelat de peus i mans, ungles, cura facial, formigueig i rampes…

Treballem amb una línia oncològica formulada amb l’ajuda d’oncòlegs i personal sanitari que han contribuït amb les evidències científiques al desenvolupament de la nostra línia exclusiva per a la cura de la pell durant el tractament de quimioteràpia o radioteràpia.

Pell seca

És un dels efectes secundaris més habituals durant el tractament de quimioteràpia. És importantíssim hidratar la pell adequadament perquè no apareguin picors i tibantor que generen incomoditat. Per aquest motiu és important que hi paris atenció per no arribar al rascat. Aconsellem començar a hidratar la pell amb els nostres productes específics abans de començar el tractament de quimioteràpia

Picors

Les picors o irritacions sorgeixen com a efecte de la sequedat i la deshidratació de la pell portant a gratar-te, amb el consegüent risc de provocar-te possibles ferides i possibles infeccions.

Radiodermitis

Efecte secundari freqüent durant el tractament de radioteràpia. Símptomes envelliment, inflamació i picor. A part de molts consells et podem assessorar gràcies a l’estudi de Maria D’uol per contrarestar aquests efectes.

Pelat de peus i mans

L’eritema palplantar és un dels efectes secundaris que més et pot condicionar el dia a dia, ja que dificulta activitats tan quotidianes com caminar o agafar coses amb les mans pel dolor que produeix. Amb la nostra línia pots prevenir els símptomes.

Cura facial

La pell del rostre, del coll i de l’escot també reflecteixen els efectes del tractament de quimioteràpia. Aquests efectes es poden manifestar en forma de sequedat, tibantor, descamació i fins i tot pot aparèixer l’acne. És per això que necessites una cura molt especial i delicada. Per això, és convenient utilitzar principis actius que calmin, disminueixin la inflamació i l’envelliment.

Formigueig i rampes

Una manera senzilla de minimitzar aquest efecte, és fer massatges utilitzant olis reparadors naturals que disminueixen les rampes i el formigueig. És molt convenient protegir les mans i els peus del fred extrem.

Maquillatge i neteja

Ens encanta que et maquillis i et vegis maca, si et veus bonica, et sents bé.

Els diferents tractaments poden fer que el to de la teva pell sigui més apagat, tenim una base de maquillatge que obtindràs una imatge natural a sobre pots aplicar el coloret. Netejar la pell é u ritual important per fer cada dia.

CONEIX LA NOSTRA BOTIGA ONLINE

Estètica

Visita

Perruqueria

Visita

Manicura i pedicura

Visita

Seguiu-nos a Facebook i a Instagram!

Xat
1
Vols ajuda o demanar hora?
Scan the code
Vols Xatejar?
Hola, Vols ajuda o demanar hora?